Kursdetails

252K830 Indian vegan cookery workshop with Neetu Suresh - new recipes

Status Plätze frei
Beginn Di., 21.10.2025, 17:30 - 21:30 Uhr
Kursgebühr 49,00 €
Dauer 1 Termin
Kursleitung Neetu Suresh
Bitte mitbringen Geschirrtuch, Behälter für Kostproben, Schürze, scharfes Messer, Schneidebrett, Getränk

Vegan Indian food features many delicious plant-based dishes, often served with bread. They use lots of spices and ingredients like lentils, vegetables, and rice. These dishes have different flavours and are enjoyed by vegans and other food lovers. We will try some new interesting recipes. This cookery workshop is in English language.
Gebühr inkl. 20€ Lebensmittelkosten. Anmeldeschluss: Di.,14.10.2025, 10.00 Uhr




© Neetu Suresh (© Neetu Suresh)

Kursort

Lehrküche

Rathausstraße 1
82194 Gröbenzell

Termine

Datum
21.10.2025
Uhrzeit
17:30 - 21:30 Uhr
Ort
Rathausstraße 1, Bürgerhaus, Lehrküche